Fotbal fara rosu

(P) 2 mai 2015. Ziua in care am scris istorie in fotbal, prin cel mai lung meci fara rosu!

Uneori e nevoie de visul indraznet al unui singur om pentru a declansa ceva maret.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Mai 2015, 05:53
Data actualizarii: Vineri 08 Mai 2015, 11:55

Falemi a scris pe Facebook despre dorinta de a mai juca o data un meci de fotbal fair play, fara rosu, ca pe vremuri.

De aici, colegii lui de fotbal mare – Stelea, Prodan, Galca si Flavius Stoican, Gillette – brandul care sustine barbatii si barbieritul fara roseata - si sute de jucatori amatori i s-au alaturat si au facut posibil Maratonul de fotbal fara rosu de 24 h nonstop, care a avut loc pe 2 mai in Bucuresti. O zi de neuitat pentru sute de oameni si, totodata, ziua in care un brand care a scris istorie in barbierit, Gillette, a ajuns sa scrie istorie si in fotbal.

Rivalii de a doua zi, Galca si Stoican, s-au intalnit pe teren in numele fair-play-ului si al fotbalului fara rosu. Sute de jucatori amatori, care nu s-au lasat intimidati nici de ploaia torentiala, nici de caldura de peste zi, dar nici de orele inaintate din noapte au dus meciul pana la capat timp de 24 de ore non stop, ajungand la un scor record de 374 la 347.

"Nici nu-mi imaginam ca o sa ajung vreodata pe acelasi teren de fotbal cu Falemi sau cu Flavius Stoican. A fost una din cele mai tari zile pentru mine si ma bucur enorm ca am luat parte la un asemenea eveniment." – Marius, 27 de ani, jucator amator.

In culise, Gillette Mach 3 a pregatit toti jucatorii pentru un meci fara rosu, oferindu-le experienta unui barbierit confortabil, fara roseata. Dupa sute de goluri inscrise si de emotii, cele 24 de ore de fotbal fara rosu s-au incheiat nu doar cu un scor demn de a intra in istorie, ci si cu premii pentru cei mai buni jucatori, 2 dintre acestia intrand in finala pentru marele premiu: o excursie in capitala fotbalului spaniol pentru a asista la un meci fara egal!


Si pentru ca o astfel de experienta merita sa continue, maratonul de 24 h de fotbal ajunge si in marile orase. Clujul, Iasul si Craiova cauta si ele iubitori de fairplay, gata sa doboare recordul pentru cel mai lung meci de fotbal, fara rosu, din istoria Romaniei. Inscrierile se pot face pe http://www.fotbalfararosu.sport.ro/.

Cursa pentru premii ramane deschisa! 

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies