Fotbal fara rosu Costel Galca Dinamo Flavius Stoican Steaua Fotbal fara rosu

(P) Intra in echipa cu Galca si Stoican inainte de Dinamo-Steaua. Cel mai lung meci din Romania: 24 ore de fotbal! Inscrieri AICI

Inscrieri pe fotbalfararosu.sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Aprilie 2015, 11:34
Data actualizarii: Miercuri 29 Aprilie 2015, 11:38

Gillette organizeaza cel mai lung meci din Romania!

Un maraton de 24 de ore de fotbal fara rosu, care incepe pe 2 mai si se termina pe 3 mai, in parcul Tineretului, cu cateva ore inainte de marele derby dintre Dinamo si Steaua de pe National Arena! Cei care se vor inscrie la maratonul de fotbal Gillette Mach3 vor juca alaturi de greii fotbalului romanesc: Costel Galca, Flavius Stoican, Bogdan Stelea, Daniel Prodan si Nana Falemi. Inscrieri pe www.sport.ro

Fairplay-ul si pasiunea pentru fotbal sunt ingredientele unui meci perfect barbatesc, eveniment care, totodata, preceda marele derby, de duminica, din Capitala. Gillette a combinat pasiunea pe care barbatii o au pentru fotbalul  fara cartonase rosii si fara limita de timp cu beneficiile pe care aparatul de barbierit Gillette Mach3 le ofera: un barbierit mai fin, garantat fara roseata vs. aparatul de unica folosinta Gillette BlueII.

Costel Galca si Flavius Stoican i-au provocat pe fani la meci prin intermediul unui clip spectaculos. 


Participantii vor trece printr-o experienta completa Gillette: vor experimenta barbieritul fara roseata cu Gillette Mach3, vor primi sfaturile VIP-urilor Gillette, se vor antrena alaturi de acestia si, nu in ultimul rand, vor intra in marele meci:
24h de fotbal fara rosu, jucat nonstop pana in data de 3 mai, ora 14:00.

Inscrie-te chiar acum pe www.sport.ro si primesti un premiu special din partea Gillette daca te prezinti la eveniment. Doi dintre participanti vor castiga prin tragere la sorti o excursie la un meci de neuitat in capitala fotbalului spaniol!

Modifică setările cookies