Nana Falemi Fotbal fara rosu Fotbal fara rosu

(P) Falemi a vrut sa isi serbeze ziua de nastere si pasiunea pentru fotbal si alaturi de craioveni, pe 16 mai, la maratonul de fotbal fara rosu

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Mai 2015, 07:12
Data actualizarii: Vineri 22 Mai 2015, 17:20

Falemi si-a aniversat ziua de nastere la inceputul lunii mai. Dar provocarea lansata de el pe Facebook si intampinata cu entuziasm de Bogdan Stelea, Daniel Prodan si Costel Galca a transformat intreaga luna mai intr-o sarbatoare a fotbalului fara rosu, fair play, exact pe gustul marelui jucator.

Astfel, daca maratonul si-a scris prima pagina de istorie pe 2 mai in Bucuresti, a continuat in forta in Craiova, la Scoala nr. 29 Nicolae Romanescu, pe 16 mai, reusind chiar sa intreaca performantele spectaculoase inregistrate in prima etapa.

"E extraordinar ca in luna in care imi serbez ziua de nastere sa am posibilitatea sa ma bucur alaturi de atatia oameni si de colegii mei de ce imi place mie mai mult: un fotbal curat, fair play, fara rosu. I-am vazut cu bucurie pe craioveni venind in numar atat de mare si participand la maratonul de pe 16 mai, pentru inca 24 de ore de fotbal in care ne-am depasit performantele din Bucuresti", ne-a marturisit Nana Falemi.

Si pentru ca a facut posibila aceasta provocare fara precedent, Gillette, brandul perfect barbatesc, care prin Mach3 ofera un barbierit fara roseata, exact ca fotbalul promovat in maraton, a venit si la Craiova cu cadouri si experiente de neuitat pentru olteni. Participantii au primit cate un pachet special Gillette Mach3, pentru un barbierit fara roseata si au intrat in tragerea la sorti pentru marele premiu: 2 x experienta in capitala fotbalului spaniol!

Maratonul nu se opreste aici. Asa ca, dragi clujeni, mingea e la voi! Inscrieti-va la maratonul de fotbal fara rosu Gillette Mach3 pe www.sport.ro! Si haideti sa scriem istorie in fotbalul fair play impreuna!

Modifică setările cookies