(P) 2 mai 2015 – ziua in care Gillette da startul maratonului de 24h de fotbal fara rosu impreuna cu Falemi, Stelea, Prodan, Galca si Stoican

(P) 2 mai 2015 – ziua in care Gillette da startul maratonului de 24h de fotbal fara rosu impreuna cu Falemi, Stelea, Prodan, Galca si Stoican

Tara, tara, vrem jucatori fair play!

Fotbalisti de renume si-au lansat unii altora provocarea la un fotbal ca pe vremuri, fara cartonase rosii si fara limita de timp! Gillette le-a implinit dorinta si a plusat cu un maraton de 24h de fotbal fara rosu!

Asa ca toti pasionatii de fotbal sunt asteptati de vedete ale fotbalului romanesc – Falemi, Stelea, Prodan, Galca si Flavius Stoican – la maratonul de dinainte de derby-ul din 03 mai!

In Bucuresti, Chelsea Club Tineretului, pe 2 mai, incepand cu ora 14.00.

Pana atunci, insa, inscrierile sunt in toi aici: fotbalfararosu.sport.ro


E nevoie de cat mai multi pasionati ai fotbalului fara rosu pentru a duce la bun sfarsit provocarea maraton de 24h! Cei 5 au nevoie de coechipieri pentru a face din fair play regula jocului timp de o zi intreaga de fotbal!

"Ii invit pe toti cei care iubesc fotbalul sa participe la maratonul nostru de 24h de fotbal fara rosu! Vom juca impreuna, ne vom antrena impreuna, iar Gillette va oferi premii celor care au curajul sa accepte aceasta provocare!" – Daniel Prodan.

"Cand am lansat aceasta provocare catre colegii mei, nu ma gandeam ca vom ajunge aici. Dar tocmai pentru ca am ajuns, vreau sa transformam acest maraton de fotbal intr-o reusita a fair play-ului si a placerii de a juca fara rosu. Pentru asta, avem nevoie de fiecare jucator amator de fotbal. Inscrieti-va si participate la o experienta de neuitat pentru noi toti!" – Nana Falemi

Placerea de juca fotbal fair play alaturi de vedete ale forbalului romanesc va fi dublata de Gillette prin premii si surprize la fata locului.

Doritorii sunt asteptati sa se inscrie si sa scrie istorie in fair-play, inaintea derby-ului istoric care se va desfasura pe 3 mai de la ora 21:00.

Citeste si:Fotbal fara rosu
VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies