Wanda Nara Adriano Galliani Mauro Icardi Monza Silvio Berlusconi Fotbal extern

GALERIE FOTO Unde-l trimite Wanda Nara pe Mauro Icardi. Atacantul lui PSG schimbă campionatul

Corriere della Sera scrie că argentinianul poate ajunge în Serie A, la Monza, date fiind relațiile foarte bune între soția-impresar și Adriano Galliani, cel care conduce clubul patronat de Silvio Berlusconi.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Iulie 2022, 11:42
Data actualizarii: Sambata 02 Iulie 2022, 13:12

Mauro Icardi, atacantul lui PSG, este aproape de un transfer ciudat la Monza, echipă nou-promovată în Serie A la care președinte este Adriano Galliani și patron este Silvio Berlusconi, cei doi oameni de fotbal și politicieni activi care au scris istorie la AC Milan.

Corriere della Sera scrie că transferul este unul ”dificil”, dar deja se poartă tratative între Galliani și noul director sportiv al lui PSG, Luis Campos.

Wanda Nara, vedetă la televiziunea lui Silvio Berlusconi

Monza ar dori să-l împrumute pe argentinian, urmând să-i plătească și o parte din salariul imens, de 10 milioane de euro, iar relațiile foarte bune între Galliani și celebra soție-impresar Wanda Nara-Icardi ar putea face ca transferul să aibă loc în această vară.

De altfel, Wanda Nara a participat la mai multe emisiuni ale rețelei Mediaset, compania mass-media a lui Berlusconi, precum ”Tiki Taka” sau ”Big Brother VIP”, mai notează sursa citată.

Modifică setările cookies