Fotbal extern

Tun financiar dat de un fost jucător al Craiovei! S-a înțeles cu noul club și va avea un salariu uriaș

Fotbalistul a recunoscut în presa locală că a ales să plece în zona arabă pentru partea financiară.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 10:03
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 12:13

Goran Zakaric (29 de ani), mijlocașul ofensiv bosniac care a jucat la Universitatea Craiova în urmă cu două sezoane, a semnat acum câteva zile cu gruparea saudită Ohod Club din Medina.

Transferat cu surle și trâmbițe în Bănie de la Partizan Belgrad în toamna lui 2019, Zakaric nu a convins în Liga 1 și a plecat la Borac Banja Luka, în țara natală, după un tur în care a jucat zece meciuri pentru clubul oltean, fără să înscrie vreun gol.

Zakaric: ”Fotbalul nu se mai joacă azi doar din dragoste pentru fotbal”

Acum însă a dat lovitura cu transferul în Arabia Saudită, după cum a recunoscut chiar el în presa bosniacă. 

”Am avut două oferte din zona arabă. În curând voi împlini 30 de ani și trebuie să mă gândesc la familia mea. Fotbalul nu se mai joacă azi doar din dragoste pentru fotbal. 

Plecarea în Arabia Saudită este o oportunitate foarte bună pentru mine, am mai avut o variantă din Turcia, dar ar fi fost mai complicat acolo”, a declarat Zakaric pentru reprezentacija. ba.

În momentul transferului la Craiova, bosniacul avea o cotă de 1,25 milioane de euro și era un obișnuit al convocărilor la echipa națională ex-iugoslavă. În prezent, este cotat la 600.000 de euro pe Transfermarkt.

Modifică setările cookies