ZIUA 132 | "Schumacher a castigat lupta cu moartea!" Batalia INFERNALA dusa de fostul campion din F1! Anuntul facut de nemti:

ZIUA 132 | "Schumacher a castigat lupta cu moartea!" Batalia INFERNALA dusa de fostul campion din F1! Anuntul facut de nemti:

LUPTA, SCHUMI! Transmite-i aici un mesaj campionului din Formula 1! 

Profesorul Peter Hutchinson de la Universitatea Cambridge spune ca Michael Schumacher nu va mai fi niciodata aceeasi persoana, asta daca se va trezi din coma in care a intrat in urma cu 132 de zile.

Hutchinson e de parere ca Schumacher nu va mai recunoaste lumea din care face parte si va trebui sa o ia de la zero. "Nu e ca si cum cineva aprinde lumina iar pacientul este acolo. Probabil va reveni la o lume pe care nu o cunoaste.", a spus el.

Si revista Focus din Germania a anuntat azi ca "Schumacher a castigat lupta cu moartea, dar mai are de luptat pentru viata sa in continuare". 

"TOTUL S-A SCHIMBAT IN LUMEA LUI!"


"Se intoarce intr-o lume in care totul s-a schimbat. Revine la o realitate cu care nu este obisnuit. Michael Schumacher nu va mai fi Michael Schumacher. Trebuie sa gaseasca o metoda de a se acomoda cu noile conditii, sa invete din nou sa manance, sa vorbeasca, sa mearga. Poate ca nnu va mai fi la fel de usor de invatat acum", a
nunta nemtii.

Skiorul elvetian Daniel Albrecht, care a fost in coma timp de trei saptamani dupa un accident asemanator la Kitzbühel in 2009, a comentat: "Cand te trezesti trebuie sa o iei de la zero".

Schumacher a fost operat de doua ori imediat dupa accidentul din 29 decembrie, iar medicii nu ii dadeau sanse de supravietuire in prima noapte.

Cel mai titrat pilot din istoria Formulei 1 a rezistat insa, dar in stare de coma indusa timp de doua luni, dupa care a inceput procesul de trezire. De saptamani bune, Schumacher da semne de luciditate, dar nu este 100% treaz. Familia lui refuza sa mai faca declaratii legate de starea sa si vrea sa-l mute intr-o clinica din Elvetia pentru recuperare. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies