Michael Schumacher F 1

ZIUA 132 | "Schumacher a castigat lupta cu moartea!" Batalia INFERNALA dusa de fostul campion din F1! Anuntul facut de nemti:

LUPTA, SCHUMI! Transmite-i aici un mesaj campionului din Formula 1! 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Mai 2014, 19:19
Data actualizarii: Vineri 09 Mai 2014, 19:20

Profesorul Peter Hutchinson de la Universitatea Cambridge spune ca Michael Schumacher nu va mai fi niciodata aceeasi persoana, asta daca se va trezi din coma in care a intrat in urma cu 132 de zile.

Hutchinson e de parere ca Schumacher nu va mai recunoaste lumea din care face parte si va trebui sa o ia de la zero. "Nu e ca si cum cineva aprinde lumina iar pacientul este acolo. Probabil va reveni la o lume pe care nu o cunoaste.", a spus el.

Si revista Focus din Germania a anuntat azi ca "Schumacher a castigat lupta cu moartea, dar mai are de luptat pentru viata sa in continuare". 

"TOTUL S-A SCHIMBAT IN LUMEA LUI!"


"Se intoarce intr-o lume in care totul s-a schimbat. Revine la o realitate cu care nu este obisnuit. Michael Schumacher nu va mai fi Michael Schumacher. Trebuie sa gaseasca o metoda de a se acomoda cu noile conditii, sa invete din nou sa manance, sa vorbeasca, sa mearga. Poate ca nnu va mai fi la fel de usor de invatat acum", a
nunta nemtii.

Skiorul elvetian Daniel Albrecht, care a fost in coma timp de trei saptamani dupa un accident asemanator la Kitzbühel in 2009, a comentat: "Cand te trezesti trebuie sa o iei de la zero".

Schumacher a fost operat de doua ori imediat dupa accidentul din 29 decembrie, iar medicii nu ii dadeau sanse de supravietuire in prima noapte.

Cel mai titrat pilot din istoria Formulei 1 a rezistat insa, dar in stare de coma indusa timp de doua luni, dupa care a inceput procesul de trezire. De saptamani bune, Schumacher da semne de luciditate, dar nu este 100% treaz. Familia lui refuza sa mai faca declaratii legate de starea sa si vrea sa-l mute intr-o clinica din Elvetia pentru recuperare. 

Modifică setările cookies