Un medic din Formula 1 face un anunt teribil despre Michael Schumacher

Un medic din Formula 1 face un anunt teribil despre Michael Schumacher

Un medic celebru din Formula 1 face un anunt teribil despre starea pilotului german Michael Schumacher, care se afla in acest moment internat in Elvetia.

Gary Hartstein, fost medic in Formula 1, face un anunt "greu" despre starea fostului campion mondial, acesta spunand ca pilotul este atat de bine pe cat se crde, in ciuda informatiilor oferite de membrii familiei.

Mai mult, Hartstein sustine ca Schumacher are sanse minime sa se recupereze complet.

"Din pacate, e foarte putin probabil ca lucrurile sa mearga atat de bine pe cat spera toata lumea in cazul lui Michael. Cred ca sotia lui poate, intr-adevar, sa comunice cu el intr-un fel, dar orice altceva peste acest nivel ar fi un miracol", a spus fostul medic al Formulei 1.

Michael Schumacher a iesit din coma dupa jumatate de an petrecuta in spitalul din Grenoble, fiind transferat la o clinica de recuperare din Elvetia.

Sotia lui, Corinna, a anuntat ca starea fostului pilot se imbunatateste lent, dar sigur, ceea ce a alimentat sperantele fanilor.

Schumacher a suferit un grav accident la sfarsitul lunii decembrie, in 2013, cand a cazut pe o partie de schi si s-a lovit cu capul de o stanca.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies