"Tradatorul" Schumacher, din nou aproape de Formula 1!

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Noiembrie 2009, 11:52
"Tradatorul" Schumacher, din nou aproape de Formula 1!

Cel mai titrat pilot din istorie e aproape de revenirea in Marele Circ, dar nu la Ferrari.

Michael Schumacher a fost in carti pentru a-i lua locul lui Felipe Massa dupa teribilul accident al brazilianului, dar conditia fizica nu i-a permis sa revina. Septuplul campion mondial este insa acum foarte aproape de a reveni, dar nu la echipa la care a spulberat toate recordurile din F1, ci la Brawn GP.

Odata ce pachetul majoritar de actiuni al echipei a fost cumparat de Mercedes, iar Jenson Button a trecut la McLaren pentru a forma o echipa total britanica, la Brawn GP se vrea un "Dream Team" german. Elementul cheie este Ross Brawn, omul alaturi de care Schumi a castigat tot ce se putea, atat la Benetton cat si la Ferrari, si care va ramane numarul 1 la echipa.

Lui Schumacher i s-a oferit acelasi salariu pe care l-a refuzat Button si care a fost principalul motiv pentru trecerea acestuia la McLaren, dar banii nu sunt o problema pentru campionul mondial. Uriasul potential de marketing al "comeback"-ului i-ar creste exponential veniturile.

Interesul pentru Formula 1 ar deveni urias: Schumacher sa concureze impotriva unei echipe ce ii are in componenta pe ultimii doi campioni mondiali, chiar cu monopostul care i-a adus titlul lui Button. Cu un sezon in care mai sunt Alonso, Massa si "noul Schumacher", Sebastien Vettel, se poate scrie o poveste mai frumoasa decat cea din 2008, in care Brawn si Button au ajuns de la faliment la glorie in doar 3 saptamani.

Iohannis a sesizat CCR. Pericolul în care s-ar afla Curtea de Conturi
BRAT