Sotia lui Schumacher isi reia viata normala: si-a gasit JOB! Cu ce ocupa la 8 luni de la groaznicul accident:

Sotia lui Schumacher isi reia viata normala: si-a gasit JOB! Cu ce ocupa la 8 luni de la groaznicul accident:

Michael Schumacher e in continuare la recuperare intr-o clinica din Lausanne, dar sotia sa incepe sa isi reia viata normala. 

Dupa 8 luni in care a stat in fiecare zi langa patul sotului ei in speranta ca acesta se va trezi, Corinna Schumacher a decis sa is o mica pauza de la activitatile de la clinica elvetiana.

Ziarul german Bild a aflat ca sotia lui Schumacher se va implica in organizarea Jocurilor Mondiale de Echitatie ce vor avea loc intre 23 august si 7 septembrie in Franta, regiunea Normandia.

E pentru prima data de la accidentul din 29 decembrie 2013 cand Corinna isi reia activitatile obisnuite. Ea e extrem de pasionata de echitatie si a patronat mai multe evenimente de acest gen. Unul dintre copiii ei practica echitatia. Celalalt urmeaza drumul lui Michael Schumacher si participa la cursele de karting.

Bild scrie ca nemtoaica a luat aceasta decizie si dupa ce a aflat vestea ca omul care a furat datele medicale ale lui Schumacher din spital s-a sinucis in celula din Zurich in care era retinut.

Intre timp, vestile de la clinica din Lausanne despre Schumacher sunt asemanatoare. Fostul campion mondial din Formula 1 nu a mai progresat foarte mult, insa este constient, comunica prin diferite gesturi cu cei apropiati si respira fara ajutorul aparatelor.

Ultima notificare a Corinnei despre sotul ei a avut loc la mijlocul lunii iulie, cu ocazia Marelui Premiu din Germania. Ea le-a multumit pilotilor si fanilor care i-au urat mesaje sotului ei si i-a anuntat ca acesta "progreseaza lent, dar progreseaza". Mesajul a fost publicat in programul oficial al cursei de la Hockenheimring.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criză politică. PNL nu renunță la Cîțu ca premier: ”Nici nu se pune în discuţie”
BRAT
Modifică setările cookies