Situatia lui Schumacher e dramatica: "Familia trebuie avertizata!" Care este cea mai mare problema pentru fostul campion mondial:

Autor: Sport.ro
Sambata 25 Ianuarie 2014, 16:00

	Situatia lui Schumacher e dramatica: "Familia trebuie avertizata!" Care este cea mai mare problema pentru fostul campion mondial:

► Cod PORTOCALIU si-n fotbal: HIGH, Olanda! Go Ahead Eagles - Ajax, duminica 15:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Starea lui Michael Schumacher este in continuare critica. El este in continuare in coma indusa iar cu cat trece mai mult timp, cu atat sansele unei reveniri scad. Au trecut 28 de zile de la accidentul ingrozitor de la schi al fostului multiplu campion din Formula 1.

"Daca nu a aparut nimic pozitiv in primele trei saptamani situatia devine ingrijoratoare" a avertizat medicul Jean Marc Orgogozo, profesor de neurologie la Universitatea din Bordeaux. Medicii de la clinica din Grenoble ar trebui sa-l scoata pe Michael Schumacher din coma indusa, scrie presa franceza, pentru a vedea cum se comporta organismul acestuia. Personalul medical se teme de ce e mai rau, ca fostul pilot de Formula 1 sa nu ramana intr-o stare vegetativa permanenta.

"Este inca prea devreme sa vorbim de un sindrom apallic (n.r. - suprimarea functiilor cortexului cerebral dupa un traumatism sever), dar trebuie avertizata familia asupra riscurilor", a declarat neurochirurgul britanic Colin Shieff, pentru Mirror.

Nicola Pohl, fost reporter la Bild, a postat pe Twitter o imagine in care arata ca fanii au pus lumanari in fata spitalului din Grenoble.
 

România, fruntașă în UE privind femeile manager. Afacerile mamelor sunt tot mai prospere în online
BRAT

Modifică setările cookies