Michael Schumacher F 1

Schumacher se muta din nou! Sotia vrea sa-l ia acasa! Anuntul facut in Germania:

O noua veste buna in cazul Schumacher. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Iulie 2014, 09:00
Data actualizarii: Sambata 05 Iulie 2014, 09:08

Michael Schumacher si-a revenit din coma si a fost mutat de la Grenoble la spitalul de la Lausanne. La o luna de la fericitul anunt, sotia pilotului vrea sa-l mute de la spital la 40 de kilometri departare, in propria casa. 

Chinul nu s-a incheiat pentru Schumacher, dar fostul pilot lupta in continuare pentru recuperare. El comunica prin semne cu familia si nu mai are nevoie de asistenta aparatelor pentru a supravietui. 

Revista germana Bunte anunta ca tatal lui Schumacher s-a ocupat in acest timp de reamenajarea casei de langa lacul Geneva pentru ca acesta sa aiba toate conditiile necesare pentru recuperare. 

Si medicii sunt de acord cu revenirea starului german in propria casa. Familia si mediul cunoscut il pot ajuta la recuperare. "Daca au fondurile necesare sa isi construiasca propria sala si facilitate de recuperare, este posibil. Ar trebui angajat si un staff medical", spune medicul Peter Vajkoczy, directorul Institutul de Neurochirurgie din Berlin. 

Banii nu sunt o problema. Schumacher a strans o avere de 800 de milioane de euro in cariera in care a devenit cel mai titrat pilot din istoria Formulei 1, cu 7 titluri in palmares. 

Potrivit revistei Bunte, care citeaza surse apropiate de familia lui Schumacher, apropiatii pilotului sunt in continuare increzatori ca acesta isi va reveni 100% din accidentul dramatic suferit pe 29 decembrie 2013 la ski. 

Intre timp, politistii francezi au descoperit cine a furat fisa medicala a lui Schumacher din spitalul de la Grenoble. Un angajat al institutiei le-a transcris cu pixul si apoi a incercat sa le trascrie pe propriul calculator. El a trimis emailuri catre mai multi jurnalisti si le-a cerut 50.000 de euro pentru ele. 

Modifică setările cookies