F 1

"Sa fiti convinsi de asta!" Sotia lui Schumacher a vorbit cand nu se astepta nimeni!!! Ce anunt a facut

Corinna Schumacher le-a dat fanilor sotului sau vesti despre sotul sau cu o zi inainte ca Schumi sa implineasca 50 de ani!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Ianuarie 2019, 11:12
Data actualizarii: Vineri 04 Ianuarie 2019, 13:22

"Facem toate eforturile omenesc posibile pentru a-l ajuta, puteti fi siguri de asta", spune Corinna intr-un comunicat trimis cu o zi inainte de aniversarea legendei F1.

Sotia lui Schumi a tinut sa le multumeasca milioanelor de fani pentru sustinere si le-a transmis ca "Michael e in cele mai bune maini".

Corinna a anuntat si lansarea unei aplicatii chiar maine, de ziua sotului sau: "Aplicatia oficiala Michael Schumacher ne va ajuta sa ne amintim de succesele lui Michael. E un nou pas in incercarea de a-i face dreptate lui si voua, onorand marile lui victorii."

"Michael poate sa fie mandru de ceea ce a reusit, si noi la la fel. Vrem sa ne amintim de victoriile lui, sa ne bucuram pentru ele si pentru recordurile lui", mai scrie Corinna Schumacher in text.

"Va rugam sa intelegeti ca respectam dorinta lui Michael si pastram intre noi detaliile legate de starea lui, asa cum am facut-o mereu. Sanatatea e un subiect foarte sensibil. Va multumim pentru prietenie si va uram un an 2019 fericit", isi incheie Corinna mesajul.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies