Michael Schumacher F 1

"S-au furat documente, autoritatile au fost sesizate" Familia lui Schumacher este revoltata! Ce s-a intamplat la spital

Avocatii familiei Schumacher au facut plangere la politie

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Iunie 2014, 07:43
Data actualizarii: Marti 24 Iunie 2014, 07:41

Spitalul din Grenoble, unde a fost internat Michael Schumacher timp de sase luni, a depus plangere pentru furt din dosarul medical al fostului pilot de Formula 1, au anuntat surse din cadrul politiei.

Plangerea a fost depusa saptamana trecuta dupa transferul campionului german, in varsta de 45 de ani, la spitalul din Lausanne.

Purtatorul de cuvant al lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, a afirmat, luni, ca "achizitionarea unor astfel de documente/date si publicarea lor sunt interzise".

"Datele din dosarul medical sunt confidentiale si nu pot fi furnizate publicului. De cateva zile, documente/date furate sunt oferite presei contra unei sume de bani, iar furnizorul pretinde ca este vorba de dosarul medical al lui Michael Schumacher. Nu putem sti daca aceste documente sunt autentice. Dar faptul este ca documentele sunt furate. Furtul a fost denuntat. Autoritatile au fost sesizate", a declarat Sabine Kehm, care a precizat ca de fiecare data cand presa va publica aceste documente va fi depusa o plangere penala.

Potrivit Dauphine Libere, avocatii familiei Schumacher au depus plangere prin fax. Conform cotidianului regional, au fost furate primele doua pagini dintr-un dosar care cuprinde zece pagini, iar sistemul informatic al spitalului din Grenoble face obiectul unei expertize pentru a se stabili daca a fost piratat sau folosit fraudulos.

Cotidianul german Bild-Zeitung sustine ca "vanzatorul" acestor documente solicita 48.000 de euro publicatiilor care vor sa le achizitioneze.

Fostul pilot german de Formula 1 Michael Schumacher a iesit din coma dupa accidentul suferit la schi si a parasit spitalul din Grenoble la inceputul saptamanii trecute. Sabine Kehm nu a furnizat niciun detaliu cu privire la starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!