"Ramanem increzatori" Azi se implinesc 20 de ani de la primul titlu mondial castigat de Schumacher. Mesajul familiei sale

"Ramanem increzatori" Azi se implinesc 20 de ani de la primul titlu mondial castigat de Schumacher. Mesajul familiei sale

La aproape un an de la teribilul accident, familia lui Schumacher a facut urmatorul anunt.

Au trecut 20 de ani de la primul titlu mondial castigat de Michael Schumacher, iar echipa fostului pilot german a decis sa-i relanseze site-ul cu momente importante din cariera sa.

La aproape un an de la accidentul care l-a trimis la sase luni de coma, Schumacher lupta in continuare pentru revenire in casa de langa Lacul Geneva.

Astazi, Schumacher sarbatoreste 20 de ani de la primul titlu mondial cucerit in cariera sa, pe 13 noiembrie 1994, primul din cele 7 detinute in palmares. "E o zi speciala din viata lui Michael. Acum 20 de ani a castigat primul din multele sale titluri. Pentru a sarbatori am decis sa reactivam site-ul oficial si sa tinem legatura cu milioanele de fani din intreaga lume, care nu l-au abandonat dupa accident", anunta managerul sau, Sabine Kehm.

Prin intermediul noului site, fanii ii pot lasa mesaje lui Schumacher, iar acestea vor ajunge la el, mai anunta Kehm. "Vrem sa le multumim tuturor celor care ne-au trimis ganduri bune, energia pozitiva s-a simtit. Suntem convinsi ca deja ne-au ajutat cu mesajele lor. Puterea voastra ne ajuta, continuati sa ne sprijiniti", scrie pe site-ul oficial al lui Schumacher. 

Pe noul site e si un mesaj de la familia lui Michael. "Inca primim mesajele pentru Michael in fiecare zi si suntem uluiti de nivelul de simpatie. Nu putem decat sa va multumim pentru ca ne ajutati in aceasta lupta. Ramanem increzatori si speram la tot ce e mai bun pentru Michael. Puterea voastra ne ajuta sa il sprijim", e mesajul familiei. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies