F 1

Pretul vietii | Dezvaluiri incredibile despre situatia lui Michael Schumacher. Cati bani cheltuie saptamanal familia sa pentru tratament si doctori

Aflat in stare vegetativa de aproape doi ani, in urma accidentului tragic suferit pe o partie de ski din Franta, de langa Grenoble, fostul mare pilot Michael Schumacher este tinut in viata cu ajutorul aparatelor si al unei "armate" de medici.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Octombrie 2015, 09:22
Data actualizarii: Vineri 16 Octombrie 2015, 09:31

Familia lui Michael Schumacher si fostul mare campion din Formula 1 traiesc o drama de aproape doi ani de zile, de cand acesta a avut parte de un accident tragic in timp ce isi petrecea vacanta la ski.

Fostul mare pilot s-a lovit la cap pe o partie de ski de langa Grenoble si a stat in coma mai multe luni, iar acum se afla in stare vegetativa.

Operat de mai multe ori si tratat de cei mai buni doctori din Franta si Elvetia, Michael Schumacher a reusit sa se trezeasca din coma profunda, insa acesta nu poate sa comunice ori sa se miste.

Astfel, pentru a-l tine in viata, familia sa a angajat circa 15 oameni care sa aiba grija de el zi si noapte, iar pentru asta cheltuie o suma imensa, scrie publicatia britanica Daily Star.

Jurnalistii englezi au aflat ca familia lui Michael Schumacher a cheltuit peste 12 milioane de lire sterline pana acum, iar banii continua sa se duca.

Sursa citata mai noteaza ca facturile medicale ajung la peste 115.000 lire sterline pe saptamana!

Michael Schumacher a suferit accidentul teribil pe 29 decembrie 2013 si a fost supus mai multor operatii. Acesta a fost mutat in iunie 2014 din clinica din Grenoble intr-una din Lausanne. De la inceputul lunii septembrie 2014, Schumacher a fost mutat din nou la una dintre resedintele familiei din Elvetia.

Modifică setările cookies