Pierde 300 de milioane intr-o secunda ca sa scape de inchisoare! Scandalul care produce cutremur in Formula 1! Anuntul facut de nemti:

Autor: Sport.ro
Duminica 26 Ianuarie 2014, 08:00

	Pierde 300 de milioane intr-o secunda ca sa scape de inchisoare! Scandalul care produce cutremur in Formula 1! Anuntul facut de nemti:

► "Animalul" Batista se intoarce in ring! Royal Rumble 2014, primul show al anului, e luni dimineata in direct pe Voyo! Detalii aici

Seful din Formula 1, Bernie Ecclestone, ar putea sa plateasca incredibila suma de 300 de milioane de euro pentru a se ajunge la o intelegere in cazul care va fi judecat in aprilie. El risca 10 ani de inchisoare, fiind acuzat de mita. Ecclestone are o avere de peste 3,5 miliarde de euro.

In urma cu 10 zile, tribunalul din Munchen a anuntat ca Ecclestone va fi judecat in aprilie pentru ca ar fi platit aprox 33 de milioane de euro din fondul familiei catre Gerhard Gribkowsky, fost sef executiv de la BayernLB, o banca din Germania.

Procurorii cred ca Ecclestone a platit acei de bani pentru ca Gribkowsky sa traga de timp inainte de vanzarea actiunilor bancii de 47,2% din F1 catre CVC, un fond de investitii. Acestia le-au platit 600 de milioane de euro celor de la BayernLB si erau, se pare, cumparatorii preferati ai lui Ecclestone pentru ca au fost de acord sa-l lase sef in Formula 1, scriu cei de la Daily Mail.

Avocatul lui Ecclestone, Sven Thomas, a dezvaluit ca dupa ce va incepe procesul, o intelegere intre cele 2 parti ar putea sa opreasca judecata: "Nu cred ca este posibil sa se ajunga la o intelegere inainte ca procesul sa inceapa. Pe parcursul lui, intelegerile sunt mereu posibile, dar nu inainte". Purtatorul de cuvant al tribunalului, Margarete Noetzel, a confirmat acest lucru.

Nu este clara exact suma pe care ar trebui sa o plateasca Ecclestone, insa se pare ca ar fi in jur de 300 de milioane de euro. Aceasta este suma pe care cei de la BayernLB considera ca au pierdut-o in urma vanzarii catre CVC, sustinand ca daca afacerea nu se ducea la bun sfarsit, alti cumparatori ar fi aparut si ar fi platit mai mult.

Cîţu: Vom deschide şi etapa a treia de vaccinare. Primim peste 2,6 milioane de doze de vaccin numai în luna martie
BRAT

Modifică setările cookies