Pe urmele tatalui | Mick Schumacher duce mai departe mostenirea familiei si castiga experienta in Formula 4. Ce a reusit in acest weekend

Pe urmele tatalui | Mick Schumacher duce mai departe mostenirea familiei si castiga experienta in Formula 4. Ce a reusit in acest weekend

Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, a debutat cu dreptul la Nurburgring, in Campionatul de Formula 4, clasandu-se Intre primii zece In cursele desfasurate sambata.

Adolescentul in varsta de 16 ani a concurat in fata mamei sale Corina si a surorii sale Gina, prezente pentru prima oara pe circuitele automobilistice, precum si a unchiului sau Ralf, fost pilot de Formula 1.

In cursa de astazi, Mick Schumacher va lua startul de pe pozitia a doua a grilei de start si ar putea ocupa un loc pe podium. 

Cele doua curse de sambata au fost castigate de germanul Marvin Dienst, liderul campionatului dupa 14 din cele 24 de curse din calendarul pe acest sezon. 

Tanarul Schumacher, care piloteaza pentru echipa olandeza Van Amersfoort Racing, ocupa locul 13 in clasamentul pilotilor. 

Mick Schumacher calca pe urmele ilustrului sau tata, care isi continua recuperarea in Elvetia dupa gravul accident de schi suferit pe 29 decembrie 2013 in Alpii francezi.


FOTO: Mick Schumacher, in urma cu mai multi ani, alaturi de tatal sau.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies