Paradise papers | Lewis Hamilton, la fel ca Messi si Ronaldo! E acuzat de frauda fiscala intr-un nou scandal de proportii
Luni 06 Noiembrie 2017, 12:11

Paradise papers | Lewis Hamilton, la fel ca Messi si Ronaldo! E acuzat de frauda fiscala intr-un nou scandal de proportii

Probleme pentru campionul mondial Hamilton. Acesta a fost acuzat de evaziune fiscala.

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

Potrivit celor de la "Paradise Papers", cvadruplul campion mondial Hamilton si-a cumparat  un avion in valoare de 22 de milioane de euro si s-a folosit de societati din regiuni cu regimuri fiscale avantajoase, pentru a nu plati TVA in valoare de 3,7 milioane de euro.

Avionul apartie unei firme cu sediul in Insulele Virgine, care a inchiriat jetul unei alte societati, cu sediul in Insula Man, iar această companiei l-a subinchiriat, la randul ei, unei firme din Insula Guernesey. Potrivit unei emisiuni franceze toate societatile ii apartin pilotului britanic.

Avocatii insa ii iau apararea declarand: "Este perfect legal ca o persoana impozabila sa aleaga locatia in locul cumpararii, pentru a nu plati TVA, scopul principal fiind de a obtine un avantaj fiscal".