Paradise papers | Lewis Hamilton, la fel ca Messi si Ronaldo! E acuzat de frauda fiscala intr-un nou scandal de proportii

Paradise papers | Lewis Hamilton, la fel ca Messi si Ronaldo! E acuzat de frauda fiscala intr-un nou scandal de proportii

Probleme pentru campionul mondial Hamilton. Acesta a fost acuzat de evaziune fiscala.

Potrivit celor de la "Paradise Papers", cvadruplul campion mondial Hamilton si-a cumparat  un avion in valoare de 22 de milioane de euro si s-a folosit de societati din regiuni cu regimuri fiscale avantajoase, pentru a nu plati TVA in valoare de 3,7 milioane de euro.

Avionul apartie unei firme cu sediul in Insulele Virgine, care a inchiriat jetul unei alte societati, cu sediul in Insula Man, iar această companiei l-a subinchiriat, la randul ei, unei firme din Insula Guernesey. Potrivit unei emisiuni franceze toate societatile ii apartin pilotului britanic.

Avocatii insa ii iau apararea declarand: "Este perfect legal ca o persoana impozabila sa aleaga locatia in locul cumpararii, pentru a nu plati TVA, scopul principal fiind de a obtine un avantaj fiscal".

VIDEO PROTVPLUS.RO

USR PLUS cere demiterea șefilor Administrației Spitalelor și a Spitalului Foișor, după scandalul mutării pacienților
BRAT
Modifică setările cookies