"LEWIS IS GRAND". Hamilton a cucerit al 4-lea titlu Mondial din cariera

"LEWIS IS GRAND". Hamilton a cucerit al 4-lea titlu Mondial din cariera

Lewis Hamilton s-a urcat in avionul privat cu prietenii si familia si au zburat in America pentru a sarbatori cel de al patrulea titlu Mondial, dupa Grand Prix-ul din Mexic din acest weekend.

Lewis Hamilton a petrecut intr-un club din Miami imediat dupa cucerirea titlului mondial. El a pus mana din nou pe marele trofeu dupa ce s-a impus si in Grand Prix-ul Mexicului.

Acesta l-a depasit pe Sir Jackie Stewart si a devenit primul britanic care a castigat mai mult de trei titluri ale Formula 1.

Inainte de a pleca din Mexic, acesta a tinut sa multumeasca echipei Mercedes si fanilor pentru aceasta performanta. Acesta a publicat o poza pe Instagram si a scris: "De mic, intotdeauna mi-am dorit sa fiu in F1. Niciodata nu am renuntat la acest vis, chiar daca oamenii din jurul meu mi-au zis ca este imposibil. Acum sunt aici cu al patrulea titlu Mondial si sunt mandru de asta. Daca incerci sa-ti urmezi visele, ele devin realitate", a adaugat englezul in varsta de 32 de ani.

Tot el le-a transmis celor 1500 de oameni din echipa cu care s-a coordonat foarte bine pentru a castiga acest Titlu Mondial.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor intră în vigoare în România, de la 1 iulie
BRAT
Modifică setările cookies