FOTO Prima masina de Formula 1 prezentata OFICIAL pentru 2014! Noutatile de la Force India:

Autor: Sport.ro
Miercuri 22 Ianuarie 2014, 14:43

	FOTO Prima masina de Formula 1 prezentata OFICIAL pentru 2014! Noutatile de la Force India:

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal!

Force India e prima echipa care isi prezinta in imagini noul monopost pentru sezonul 2014. Acesta se numeste VJM07, insa echipa a fost atenta sa nu dezvaluie prea multe detalii despre ea din cauza regulilor noi care adus modificari importante la masini. Echipele se vor urmari atent in urmatoarea perioada pentru a afla cum s-a descurcat fiecare in perioada de pauza. Force India a ales culorile alb si negru pentru noua masina, care care ca obiectiv depasirea locului 6 din clasamentul constructorilor. 

"Trebuie sa tintim mai sus fata de anul trecut. Avem ambitii mari, dar avem incredere in fortele noastre. Avem elementele cheie pentru a progresa",, a spus Vijay Mallya, seful echipei bazate la Silverstone. 

Neamtul Nico Hulkenberg si mexicanul Sergio Perez vor conduce noul monopost in 2014. Force India a semnat un parteneriat cu Mercedes pentru sasiu, iar sefii echipei cred ca acesta va contribui la succesul echipei. 

Prin noile reguli FIA, nasul masinii e mai jos cu 365 mm, astfel ca monoposturile vor arata mai urat in acest sezon. Acestea vor ajuta insa la o aerodinamica mai buna. 

Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA în dosarul mitei de 800.000 de dolari
BRAT

Modifică setările cookies