F 1

FOTO FABULOS! Ferrari a lansat cea mai tare masina posibila de Formula 1! Anuntul italienilor

Ferrari vrea revolutie in Formula 1! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Februarie 2015, 18:04
Data actualizarii: Marti 17 Februarie 2015, 18:06

Italienii au prezentat un concept fabulos pentru un viitor monopost Ferrari. E doar un exercitiu de imaginatie si un mod de a imagina viitorul celei mai populare intreceri motorsport. Formula 1 se schimba constant, dar modificarile de anul trecut au dat peste cap complet Marele Circ. Ferrari vrea sa revolutioneze Formula 1 si propune sa recastige publicul pierdut inca din 2017, cand ar vrea ca masina prezentata pe site sa devina realitate.

"Este posibil sa avem o masina F1 care sa fie foarte avansata din punct de vedere tehnologic, dar care si sa captiveze interesul publicului cu un aspect agresiv?

Si putem sa facem asta fara sa incalcam regulile tehnice actuale? Noi, cei de la Ferrari, credem ca da, se poate.

Cateva modificari pot oferi masinii un astepect diferit fata de cel cu care am fost obisnuiti pana acum. Noi vrem sa construim o masina care sa arate mai bine", scrie Ferrari pe site, fara sa prezinta detalii despre noul monopost.

Conceptul prezentat de Ferrari e lansat chiar in ziua in care Comisia F1 se intalneste pentru a discuta viitorul Marelui Circ. Echipele vor cauciucuri mai mari si motoare de 1000 de cai putere.

Modifică setările cookies