FABULOS! Vettel devine cel mai bine platit sportiv din lume! Salariu URIAS la Ferrari din sezonul urmator!

FABULOS! Vettel devine cel mai bine platit sportiv din lume! Salariu URIAS la Ferrari din sezonul urmator!

Sebastian Vettel va devenit cel mai bine platit pilot din istoria Formulei 1, incepand cu sezonul urmator, cand va pleca de la Red Bull. 

Vettel, pilotul german care a stabilit mai multe recorduri in Formula 1 nu are un sezon stralucit la Red Bull, a batut palma deja cu Ferrari, echipa care il considera un adevarat urmas al lui Schumacher.

Vettel a devenit cel mai tanar pilot campion mondial din istoria Formulei 1, apoi a devenit cel mai tanar care a reusit o dubla, tripa si apoi patru titluri la rand, ocupa in prezent doar locul 4, la mare distanta de liderul Hamilton.

Red Bull are unul dintre cele mai slabe motoare din Marele Circ, dupa modificarile impuse la startul sezonului actual de FIA.

Vettel a decis sa treaca la Ferrari, in locul lui Alonso, care a semnat cu McLaren Honda pentru sezonul urmator.

Sebastian Vettel nu are garantia ca Ferrari ii va furniza un motor mai bun anul viitor, dar salariul e cu siguranta cel mai bun din Formula 1.

Daily Mail scrie ca pilotul german va incasa 80 de milioane de dolari pe an si va deveni cel mai bine platit pilot din istorie, dar si cel mai bine platit sportiv din lume. Vettel il va depasi pe Lebron James, baschetbalistul care incaseaza 72.3 milioane dolari pe an in NBA. Floyd Mayweather a castigat cel mai bine din sport in 2013, 100 de milioane de dolari pentru doua meciuri. Cristiano Ronaldo castiga cel mai bine din fotbal, aproape 50 de milioane de dolari din salariul de la Real Madrid si contracte publicitare. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies