ERUPTIA unui vulcan in Japonia ameninta Marele Premiu de Formula 1! Rosberg vrea sa redevina lider: "Nu vad de ce n-as putea"

ERUPTIA unui vulcan in Japonia ameninta Marele Premiu de Formula 1! Rosberg vrea sa redevina lider: "Nu vad de ce n-as putea"

Organizatorii au sperante ca Marele Premiu se va desfasura fara probleme

Sezonul de Formula 1 continua cu Marele Premiu al Japoniei. Cursa de la Suzuka este insa amenintata de eruptia vulcanului Ontake. Nemtii de la Bild scriu ca desi vulcanul se afla la 140 de kilometri de pista, cenusa si gazele care au ajuns in atmosfera dupa eruptia vulcanului fac ca vizibilitatea sa nu fie cea mai buna in acest moment.

Multe zboruri atat interne, cat si externe, au fost deviate. Organizatorii Marelui Premiu spera ca pilotii sa poata ajunge in timp util pentru sesiunea de antrenamente de vineri. Campionul mondial en-titre, Sebastian Vettel, este asteptat miercuri.

Nico Rosberg si-a fixat ca obiectiv pentru cursa din Japonia revenirea pe primul loc dupa ce a fost depasit in clasament de Lewis Hamilton: "Lewis si cu mine am avut pe tot parcursul sezonului parte de rasturnari de situatie. Nu vad de ce nu as reveni in avantaj" le-a spus el celor de la Bild.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies