Formula 1 Bernie Ecclestone f1 F 1

Ea e femeia care poate pune mana pe un intreg fenomen! Bernie Ecclestone, gata sa lase Formula 1 pe mana avocatei sale

Sacha Woodward-Hill, mana dreapta a celebrului Bernie Ecclestone, ar putea fi urmatoarea sefa a "fenomenului" Formula 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Decembrie 2014, 15:30
Data actualizarii: Vineri 12 Decembrie 2014, 15:46

Ajuns la 84 de ani si cu mai multe procese de dare de mita pe rol, Bernie Ecclesone, celebrul "patron" al Formulei 1, isi poate lasa creatia pe mana unei femei. Presa britanica scrie ca Sacha Woodward-Hill, mana dreapta a lui Ecclestone, cea care l-a si reprezentat in fata judecatorilor in cadrul proceselor pe care le are, ar putea fi urmatoarea sefa a fenomenului numit Formula 1.

Bernie Ecclestone are mare incredere in Sacha Woodward-Hill, cea care i-a fost alaturi in ultimul deceniu, in ciuda faptului ca au avut un inceput de relatie tumultuos, acesta spunand ca locul femeii nu este pe circuitul de curse, ci in bucatarie.

O cvasinescunoscuta printre fanii Formulei 1, Sacha Woodward-Hill este cea care s-a ocupat in ultimii ani de mai multe dintre afacerile lui Bernie Ecclestone, aceasta demonstrandu-si capacitatile de manager.

Mai mult, aceasta l-a reprezentat pe Ecclesone in fata judecatorilor nu doar o data, dovedindu-se mereu a fi extrem de eficienta si scapandu-l pe acesta de probleme.

Sacha Woodward-Hill detine functii de conducere si supraveghere in 17 companii aflate in relatie cu F1, fiind partenera de incredere a miliardarului britanic, a carui avere se ridica la 4.8 miliarde de dolari.

Mai mult, aceasta, scrie Daily Mail, are o relatie foarte buna cu CVC Capital Partners, cel mai mare actionar al Formulei 1, astfel ca sansele ca ea sa devina cea mai importanta persoana din motorsport sunt tot mai mari.

Intrebat daca acest scenariu se poate adeveri, Ecclesone a spus ca "nu ar fi o idee rea ca o femeie sa devina directorul executiv al Formulei 1".

Presa britanica aminteste de incidentul dintre Bernie Ecclesone si Danica Patrick, cea mai cunoscuta femeie din motorsportul american, atunci cand britanicul a spus ca "unei femei ii sta mai bine in haine albe", facand referire la faptul ca aceasta ar trebui sa adopte o alta meserie.

Bernie Ecclestone are pe rol un dosar de dare de mita, care va fi judecat la Munchen, in Germania. Procurorii cer 10 ani de inchisoare pentru acesta.

Modifică setările cookies