Decizie surprinzatoare luata de sotia lui Schumacher! Corinna a scos la vanzare avionul familiei pentru 20 de milioane de euro

Autor: Sport.ro
Vineri 25 Iulie 2014, 12:39

	Decizie surprinzatoare luata de sotia lui Schumacher! Corinna a scos la vanzare avionul familiei pentru 20 de milioane de euro

Michael Schumacher intra in a 8-a luna de la accidentul groaznic suferit pe partia de schi din Grenoble si este inca intr-o situatie foarte grea.

Trezit din coma indusa in care a fost tinut o jumatate de an, fostul mare campion al Formulei 1 a fost mutat din Franta si se afla acum intr-o clinica din Lausanne, Elvetia.

Sotia sa, care a stat in toata aceasta perioada langa el, planuieste, insa, sa il mute pe Michael la una dintre resedintele familiei, pe care a amenajat-o special pentru acesta.

Corinna, pe umerii careia a picat acum toata responsabilitatea intretinerii familiei, este cea care ia toate deciziile, iar nemtii de la BILD spun ca aceasta a luat o ultima hotarare destul de bizara.

Corinna doreste sa aduca mai multi bani in conturile familiei si a decis sa scoata la vanzare avionul personal al sotului ei, un Falcon 2000EX special customizat pentru fostul pilot de Formula 1.

Nefolosit de o lunga perioada, avionul va fi vandut in schimbul a 20 de milioane de euro, scrie BILD, ceea ce va insemna o pierdere de circa 5 milioane pentru familia Schumacher, care l-a achizitionat in schimbul a 25.

Voci importante din lumea sportului au speculat repede pe seama deciziei luate de Corinna Schumacher, iar unii au mers destul de departe, spunand chiar ca familia Schumacher ar avea probleme cu banii.

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies