CUVANTUL care le da speranta fanilor lui Schumacher! Anuntul facut de purtatoarea lui de cuvant

CUVANTUL care le da speranta fanilor lui Schumacher! Anuntul facut de purtatoarea lui de cuvant

Starea lui Schumacher este tinuta in secret de familia fostului mare pilot.

La aproape 4 ani de la devastatorul accident de ski din Alpii francezi, Michael Schumacher se afla in casa din Elvetia, ingrijit de o echipa de 15 medici.

Familia legendei din Formula 1 refuza sa ofere informatii despre starea sa si se crede ca Schumacher se afla in stare vegetativa cu sanse mici de recuperare.

Totusi, o declaratie data de purtatoarea de cuvant a familiei Schumacher le aprinde speranta fanilor fostului pilot german. Ea a fost prezenta la muzeul lui Schumacher, acolo unde a prezentat mai multe casti si echipamente cu care acesta a concurat de-a lungul timpului in Formula 1.

"Michael si-a pastrat majoritatea masinilor, echipamentele, castile din perioada in care era activ. Acum ne-am hotarat sa le facem publice", a spus Sabine Kehm. Acel "ne-am" este interpretat de presa germana ca fiind vestea buna, in cazul in care si Schumacher ar fi implicat in aceasta decizie.

Totusi, Kehm nu a dorit sa comenteze despre starea fostului pilot, iar familia lui refuza sa faca orice declaratie publica legata de acest subiect.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Evaluare Națională 2021. Vezi subiectele și baremul la Limba și literatura română
BRAT
Modifică setările cookies