F 1

FOTO Cum arată ceasul de 300.000 de euro care i-a fost furat lui Charles Leclerc în timp ce se plimba pe străzile din Viareggio 

Monegascul Charles Leclerc de la Ferrari, liderul clasamentului piloţilor în Formula 1, a fost jefuit, luni, de un ceas Richard Mille în valoare de 320.000 de dolari, la Viareggio, a anunţat presa italiană, citat de news.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 18:26
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 18:39

În momentul jafului, el se afla împreună cu mai mulţi prieteni, între care antrenorul său Andrea Ferrari, pe Via Salvatori din staţiunea de la Marea Tireniană, la vest de Imola, unde în weekend va participa la Marele Premiu al Regiunii Emilia Romagna, a patra etapă a Campiontului Mondial de Formula 1.

Seara, în jurul orei locale 22.00, ei traversau zona slab iluminată a Via Salvatori, când Charles Leclerc a fost recunoscut de fani şi oprit pentru fotografii şi autografe.

În mijlocul unui început de scandal, în timp ce prezenţa lui Leclerc atrăgea atenţia din ce în ce mai multor fani, un hoţ a reuşit să îi smulgă pilotului ceasul de la încheietura mâinii şi a scăpat înainte ca acesta să îşi dea seama.

După ce hoţul a reuşit să fugă, Leclerc a raportat cazul la poliţie, care a deschis o anchetă şi caută să afle dacă furtul a fost inopinat sau planificat în prealabil.

În urma incidentului, Andrea Ferrari a criticat într-o postare pe reţelele de socializare lipsa iluminatului stradal din zonă.

"Sunt luni de zile de când Via Salvatori este complet în întuneric. Am raportat acest lucru de luni de zile. Ei bine, noaptea trecută, în Via Salvatori, ne-au jefuit. V-aţi gândit să reparaţi într-un târziu iluminatul stradal? Întreb pentru un prieten", a scris el.

Modifică setările cookies