Circuitul de Formula 1 Nurburgring a fost vandut pentru 100.000.000 €!

Circuitul de Formula 1 Nurburgring a fost vandut pentru 100.000.000 €!

►Comenteaza  Barca – City  LIVE cu Gullit! Pune-i intrebari AICI si #sharethesofa!

Circuitul Nurburgring din Germania a fost cumparat de producatorul de piese auto Capricorn Group intr-o tranzactie care coteaza proprietatea la peste 100 milioane euro, compania angajandu-se la investitii de 25 milioane euro pentru dezvoltarea complexului, potrivit Bloomberg, citat de Mediafax.

Tranzactia a fost anuntata miercuri de catre firma de avocactura care administreaza compania Nurburgring GmbH, aflata in insolventa.

Proprietatea, cu o suprafata de 379 de hectare, a fost scoasa la vanzare anul trecut, dupa ce proprietarii nu au mai reusit sa plateasca imprumuturile contractate pentru constructia unor hoteluri si a unui montagne-russe.

Comitetul creditorilor a primit doua oferte foarte atractive si in final a selectat investitorul care a oferit cel mai mare pret si cele mai bune perspective de dezvoltare a regiunii, potrivit administratorului special.

Nurburgring, cel mai cunoscut circuit de sporturi cu motor din Germania, a fost construit in 1927 si a gazduit peste 30 de Mari Premii de Formula 1, printre care si cursa din 1976, cand monopostul pilotat de austriacul Niki Lauda a luat foc.

Nurburgring GmbH, proprietarul si operatorul complexului, a intrat in insolventa in anul 2012.

Anul trecut, grupul sud-coreean Hyundai Motor a investit 4,4 milioane euro la Nurburgring pentru constructia unui centru de cercetare cu acces direct la circuit.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies