F 1

Cel mai bun prieten al lui Schumacher rupe tacerea! Ce se intampla cu fostul pilot in aceste momente: "Corinna ma suna des" 

Sunt aproape doi ani de cand Schumacher s-a accidentat grav la ski in Alpii Francezi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Octombrie 2015, 18:23
Data actualizarii: Luni 26 Octombrie 2015, 18:24

Schumacher lupta in continuare pentru recuperare acasa, in Elvetia. Ross Brown, fost colaborator al lui Schumacher la Ferrari si unul dintre cei mai buni prieteni ai sai spune ca lupta este dificila, dar ca toata lumea crede in continuare in revenirea la normal.

"Tin tot timpul legatura cu familia lui Schumacher. Incerc totusi sa nu ii incurc, sa merg prea des sau sa sun toata ziua. Au nevoie de liniste. Am mers de cateva ori la ei, Corinna ma suna ocazional si ma tine la curent. Eu ma rog in fiecare zi sa isi revina la normal. E greu, dar exista intotdeauna speranta", spune fostul sef de la Ferrari.

Schumacher s-a lovit la cap intr-un accident de ski in decembrie 2013 si a intrat in coma. El si-a revenit dupa 6 luni, dar se afla intr-o stare vegetativa de atunci. Familia sa si staff-ul medical angajat duce o lupta titanica pentru recuperarea celui mai titrat pilot din istoria Formulei 1. 

Modifică setările cookies