Ce se intampla cu Michael Schumacher la aproape 4 ani de la groaznicul accident. Noi informatii prezentate in Germania: "Transmite mesaje pe care putini le inteleg"
Vineri 10 Noiembrie 2017, 11:45

Ce se intampla cu Michael Schumacher la aproape 4 ani de la groaznicul accident. Noi informatii prezentate in Germania: "Transmite mesaje pe care putini le inteleg"

Presa germana, prin vocea celor de la Bunte, prezinta noi informatii despre starea fostului mare campion al Formulei 1, Michael Schumacher.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Revista Bunte a publicat noi informatii despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher. Fostul mare campion al Formulei 1 este imobilizat de aproape 4 ani, dupa un accident suferit la schi. El a fost pentru cateva luni in coma.

Potrivit jurnalistilor germani, starea lui Schumahcer s-a ameliorat, iar acesta se afla la locuinta sa din Lake Geneva, Elvetia. Totusi, el nu se poate misca si comunica cu dificultate.

"Transmite mesaje pe care doar putini le inteleg, probabil doar oamenii care il cunosc cu adevarat. Corinna si copiii spera ca se va intampla un miracol medical", scrie Bunte.

Michael Schumacher a suferit un accident la schi pe 29 decembrie 2013. El a fost transportat de urgenta la spitalul din Grenoble, unde a suferit 3 operatii. Ulterior, el a fost transportat la o clinica din Lausanne, fiind scos din coma dupa cateva luni.România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT