Bernie Ecclestone a aflat verdictul judecatorilor in cazul de 84 de milioane de lire. De ce era acuzat patronul Formula 1

Bernie Ecclestone a aflat verdictul judecatorilor in cazul de 84 de milioane de lire. De ce era acuzat patronul Formula 1

► Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr – Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Seful Formula 1, Bernie Ecclestone, a castigat procesul urias de 84 de milioane de lire pe care il avea cu o companie din Germania. Judecatorii au anuntat astazi ca Eclestone e achitat. El era acuzat ca a intrat intr-o afacere corupta cu un bancher pentru a facilita vanzarea Formula 1 Group catre un cumparator ales de Ecclestone.

Constantin Medien, seful compeniei germane, acuza ca afacerea lui Ecclestone i-a adus un prejudiciu si dorea compensatii de zeci de milioane de lire. Avocatii lui Constantin Mediel le-a spus judecatorilor de plati totalizand 27 de milioane de lire catre Gerhard Grbkowsky, cel care este un oficial important la o banca germana. Si sustineau ca afacerea corupta a avut loc in 2005.

Versiunea lui Bernie Ecclestone era una diferita - le-a spus judecatorilor ca l-a platit cu Dr Gribkoswky cu 10 milioane de lire pentru ca bancherul a insinuat ca va avea probleme cu taxele.

Ecclestone va mai fi implicat intr-un proces in Germania mai tarziu in acest an, fiind acuzat de mita. Si acele acuzatii se invart in jurul afirmatiilor facute despre Dr Gribkowsky.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies