Anuntul dramatic facut aseara despre starea lui Schumacher: Are doar 50% sanse!

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 07:00

	Anuntul dramatic facut aseara despre starea lui Schumacher: Are doar 50% sanse!

Legenda F1 a suferit un grav accident in timp ce schia in statiunea Meribel din Alpii Francezi! Medicii se lupta pentru viata sa! ►Lasa aici mesajul tau pentru Schumacher! Lupta, campionule!

ZIUA 48

Din pacate, nu exista nicio imbunatatire in ceea ce priveste starea in care se afla Michael Schumacher. Fostul sef al medicilor din Formula 1, Gary Hartstein, este foarte pesimist: "Cu fiecare zi care trece, sperantele scad intr-o recuperare" spune acesta pe blogul sau.

Cei de la Bild au anuntat miercuri ca Schumi ar putea suferi de o infectie la plamani din cauza secretilor acumulate in gat. Acestia au mai anuntat ca Schumacher nu a reactionat la stimulii echipei medicale de cand a inceput procesul de trezire.

Gary Harstein spune ca acest lucru reprezinta un motiv serios de ingrijorare: "Sedarea a fost oprita de suficient timp astfel incat sa nu mai existe vreun efect farmacologic. Lipsa unui raspuns la stimulii externi reprezinta o veste foarte proasta. Practic, inseamna ca trunchiul cerebral este serios afectat.

El are numai 50% sanse sa nu ramana in stare vegetativa permanenta" a mai spus acesta.

Stare vegetativa = stare definita prin absenta oricarei activitati constiente, decelabila chiar si atunci cand subiectul este treaz. Starea vegetativa corespunde unor leziuni cerebrale.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Președintele Iohannis reacționează la apelul public privind plagiatul: ”Am toleranță zero”
BRAT
Modifică setările cookies