14 luni de la accident, 14 milioane de euro cheltuite! Bilant uluitor al cheltuielilor facute de familia lui Schumacher pentru recuperare

Autor: Sport.ro
Joi 19 Februarie 2015, 19:59

	14 luni de la accident, 14 milioane de euro cheltuite! Bilant uluitor al cheltuielilor facute de familia lui Schumacher pentru recuperare

Imobilizat de 14 luni la pat, in urma accidentului groaznic suferit pe o partie de ski de langa Grenoble, Franta, Michael Schumacher ramane intr-o stare extrem de complicata. Fostul pilot de Formula 1, multiplu campion mondial, a stat in coma mai multe luni, iar acum se afla la una dintre resedintele familiei din Elvetia.

Schumacher este ingrijit de 15 doctori si are o adevarata "armata" de ingrijitori, dar perspectivele sunt in continuare incerte.

Englezii de la Daily Express noteaza ca familia lui Michael Schumacher a cheltuit nu mai putin de 14 milioane de euro in ultimele 14 luni pentru ingrijirea acestuia. Din nefericire, Schumacher nu poate vorbi, nu se misca si a ajuns sa cantareasca doar 45 de kilograme, spun englezii.

"Dupa o perioada de 13 luni in care nu aputut face nicio miscare, dupa o operatie serioasa pe creier si o coma de sase luni, Michael Schumacher a slabit crunt. A ajuns sa cantareasca doar 45 de kilograme, iar exercitiile pe care le face zilnic cu ajutorul unor fizioterapeuti nu par a fi de ajuns. Riscul ca muschii sa se atrofieze este ridicat", scrie Daily Express.

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies