Extra Show pe Sport.ro

Care e cea mai iubita echipa din Romania? FCSB a marit diferenta fata de locul 2! Farul a intrat in top 10, Craiova e aproape sa iasa

Cautam cele mai iubite cluburi din tara. Si nu ne luam dupa sondaje. Vrem ca voi sa decideti.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Iulie 2021, 16:23
Data actualizarii: Joi 01 Iulie 2021, 16:40

Nu dupa formule facute de specialisti, nu dupa scheme din care aflam ca 80% dintre echipele romanesti nu au niciun suporter. Vrem sa stim cati fani are fiecare echipa, fie ea oricat de mica. Indiferent de unde vine, indiferent unde merge.

De aceea, orice suporter adevarat se poate inscrie pe www.microbistderomania.ro sau in aplicatia Microbist de Romania de pe Google Play. Acolo isi alege echipa favorita, iar aplicatia ii va face automat si un "Pasaport de Microbist".

  • Care e cea mai iubita echipa din Romania? FCSB a marit diferenta fata de locul 2! Farul a intrat in top 10, Craiova e aproape sa iasa

Primele 10 echipe in topul celor mai iubite din Romania isi vor trimite un ambasador in sezonul 2 al show-ului "Microbist de Romania". Iti votezi echipa si o duci cat mai sus.

Dintre toti cei inscrisi in aplicatie, doi norocosi vor merge cu partenera in Maldive, pentru aventura vietii lor.

Fanii FCSB s-au mobilizat si au marit diferenta fata de locul 2. Farul a prins locul 10, iar Petrolul a urcat in top. Universitatea Craiova este aproape sa iasă din top 10.

Cum arata top 10 cluburi in acest moment:

CITESTE SI

Modifică setările cookies