Au adus femei GONFLABILE in stadion si au scandalizat milioane de fani! Ce au vazut jucatorii cand s-au uitat uitat in tribune

Clubul din Coreea de Sud, FC Seoul, a pus manechine gonflabile in tribune la meciul contra celor de la Gwangju FC.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Mai 2020, 21:16
Data actualizarii: Luni 18 Mai 2020, 21:30

Pandemia de coronavirus inca tine fanii departe de stadion, astfel ca oficialii de la Seoul au venit cu o idee inedita care a iritat insa fanii din intreaga lume.

Mai mult de atat papusile au avut in mana mesaje de sustinere pentru jucatori, purtau masti si erau puse la distanta pentru a respecta protocolul intalnirilor in grup.

Dupa ce a realizat impactul negativ al actiunii, clubul si-a cerut scuze si a precizat ca papusile nu sunt dintre cele folosite de obicei pe post de jucarie sexuala.

"Ne cerem scuze pentru manechinele care au fost plasate in timpul jocului din 17 mai. Aceste manechine au fost puse in tribuna pentru a fi percepute ca oameni reali. Nu sunt pentru uz sexual", a fost mesajul celor de FC Seoul

Un oficial K-League, caruia nu i s-a dezvaluit identitatea, a declarat pentru OSEN ca aceasta problema va fi analizata.

"Nu puteam sa spunem daca acest lucru incalca regulile, deoarece nu este ceva concret. Incercam sa interpretam totul cat mai clar", a declarat oficialul K-League.

Modifică setările cookies