VIDEO: Ten Cate a bruscat un cameraman! "Ai cerut voie sa filmezi?" Vezi scuza lui SF!

Autor: Sport.ro
Miercuri 30 Septembrie 2009, 15:12

Grecii de la Panathinaikos au sosit extrem de nervosi la Bucuresti. Antrenorul acestora Henk ten Cate a bruscat un cameraman si a tipat isteric la acesta!

Delegatia echipei Panathinaikos Atena a sosit, miercuri, la Bucuresti, in vederea partidei cu Dinamo contand pentru grupele Europa League, aceasta fiind asteptata la Aeroportul International "Henri Coanda" de aproximativ 20 de jandarmi.

Intreaga delegatie a sosit cu o cursa de linie de la Atena, aceasta fiind asteptata de catre directorul departamentului relatii internationale din cadrul clubului Dinamo, Adrian Alexandrescu.

Desi in aeroport se afla putina lume, jandarmii au format un cordon catre autocarul care trebuia sa transporte lotul formatiei ateniene.

Antrenorul grecilor a rabufnit la iesirea de aeroport si a bruscat un cameraman ProTV care il filma: "Mi-ai cerut voie sa ma filmezi?" a tipat acesta si a cerut ca cei care il filmeaza sa intre in aeroport.

Grecii se tem de romani, cel putin asa reiese din bagajul pe care si l-au adus. Au carat din Grecia chiar si mancarea pentru cele doua zile pe care le au de petrecut in Romania.

Antrenorul echipei Panathinaikos Atena, Henk Ten Cate, a explicat incidentul de la Aeroportul International Henri Coanda, cand a bruscat un cameraman al postului Pro TV, prin faptul ca nu a dorit sa fie filmat in timp ce fuma.

"Nu am fost nervos. Eu imi fac treaba cum trebuie. Am trecut pe langa cei care ma filmau si nu a fost nicio problema, dar am iesit afara pentru ca am un prost obicei si fumez. Nu am vrut sa fiu filmat cand fumez, pentru ca nu vreau sa fiu un astfel de exemplu pentru copiii din intreaga lume. Dupa cum vedeti eu sunt la categoria grea si nu ma lupt cu cei din categoriile mici", a declarat Ten Cate despre incidentul de la aeroport.

Partida FC Dinamo - Panathinaikos Atena, contand pentru a doua etapa a grupei F a Europa league, se va disputa, joi, cu incepere de la ora 22.05, in direct la ProTV si gratuit pe www.sport.ro

Un caz cu noua variantă britanică a tulpinii SARS-CoV-2 a fost identificat la Suceava
BRAT

Modifică setările cookies