GALERIE FOTO Ivana Knoll 'a debutat' și la EURO 2024! Apariție de senzație în tribune, la meciul Spania - Croația

Ivana Knoll Croatia EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iunie 2024, 19:19
Data actualizarii: Sambata 15 Iunie 2024, 19:47

După ce a făcut senzație la Cupa Mondială din Qatar, Ivana Knoll și-a făcut 'debutul' și la EURO 2024. 

Ivana Knoll a anunțat la jumătatea lunii aprilie că va fi prezentă la turneul final din Germania, iar fotografii au surprins-o în tribune la primul meci al Croației, cu Spania.

Tânăra s-a îmbrăcat într-o ținută cu imprimeul steagului național, iar fanii au făcut numeroase poze cu ea. 

"Voi urma naționala la toate confruntările, sper să rămână în Germania până în finală. Nu știu ce ținute voi alege, probabil vor fi idei spontane", a declarat Ivana Knoll, într-un interviu pentru Bild. 

Fosta Miss Croația a făcut și o precizare despre vârsta sa, explicând că are doar 26 de ani, nu 31, așa cum s-a scris la Cupa Mondială din Qatar.

Detalii despre siluetă, oferită chiar de Ivana Knoll

Tânăra a răspuns la o serie de întrebări venite din partea fanilor, pe Instagram, ocazie cu care a lămurit două subiecte despre care s-a comentat intens.

Fosta Miss Croația a oferit răspunsuri clare despre fizicul său, dar și despre intenția de a-și face sau nu cont pe OnlyFans.

"Nu, nu îmi voi face cont pe OnlyFans. Nu îi judec pe cei care iau această decizie, dar îmi plac rețelele de socializare și modelling-ul, îmi doresc să rămân pe aceste domenii", a explicat croata.

"Posteriorul meu e natural. Totul e natural. Mama mea are forme chiar mai generoase decât ale mele. Întotdeauna am fost slabă, dar cu forme", a adăugat aceasta.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!