VIDEO: Momentul in care Volkan Demirel isi da manusile jos si refuza sa joace pentru nationala! Ce s-a intamplat la incalzire:

Autor: Sport.ro
Luni 17 Noiembrie 2014, 11:54

	VIDEO: Momentul in care Volkan Demirel isi da manusile jos si refuza sa joace pentru nationala! Ce s-a intamplat la incalzire:

Tensiunea din jurul nationalei Turciei a dus aseara la un moment incredibil. Portarul Volkan Demirel a refuzat sa joace meciul cu Kazakhstan, desi era anuntat titular de selectionerul Fatih Terim.

Volkan Demirel a fost injurat de suporterii turci la incalzirea de dinaintea meciului cu Kazakhstan si a refuzat sa mai joace, desi Fatih Terim il anuntase ca titular in partida din etapa a 4-a a grupei preliminare.

Portarul lui Fenerbahce a indurat cateva minute comentariile din tribune, apoi si-a dat manusile jos si a mers la vestiare, refuzand orice fel de "negociere" cu selectionerul Turciei.

In locul sau, Fatih Terim l-a titularizat pe Volkan Babacan, portarul clubului Istanbul BB, cu o experienta de doar doua partide la echipa nationala.


Situatia de la nationala Turciei este foarte tensionata, din cauza inceputului slab in campania de calificare la Euro 2016.

Dupa victoria cu Kazakhstan, 3-1, Turcia a urcat pe pozitia a 4-a, cu patru puncte dupa tot atatea etape.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Scandal la dezbaterea bugetului în comisii. Deputat PSD: „Aţi luat bănuți de la copii”
BRAT

Modifică setările cookies