Lucian Sanmartean Romania Preliminarii EURO 2016

"Unde a stat ascuns atatia ani? A valsat printre ei!" "The Artist" Sanmartean are EUROPA la glezna. Cum e laudat in Anglia

Victoria Romaniei cu Irlanda de Nord, cu 2-0, l-a facut remarcat pe Sanmartean in presa din Anglia. Sanmartean se pregateste sa mai dea o repriza de magie, in Romania - Danemarca, marti, 20:30, la ProTV.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Noiembrie 2014, 09:45
Data actualizarii: Sambata 15 Noiembrie 2014, 10:07
Sanmartean, THE ARTIST

Dupa meci, Anghel Iordanescu, selectionerul nord-irlandezilor Michael O'Neill, dar si principalele publicatii din Anglia au scris despre Lucian Sanmartean si forma fantastica aratata de acesta.

Anghel Iordanescu are acum un singur regret: Ca Sanmartean are 34 de ani. La Euro 2016, in Franta, Sanmartean si-ar putea face o retragere glorioasa din cariera.

"Lucian ne-a incantat pe toti, e un jucator de clasa care a facut o partida extraordinara. Regret ca are 34 de ani. Mi-ar fi placut sa fie la 24-25 de ani, pentru ca un astfel de artist e pacat sa plece din fotbal. Sunt sigur ca va mai face performante", a spus Iordanescu.

Sanmartean a fost laudat si de doua dintre cele mai importante publicatii din Marea Britanie, BBC si Guardian:
"Sanmartean a fost exceptional! A fost inima din jocul Romaniei", au scris jurnalistii de la Guardian.

"Unde a stat ascuns pana acum?"

Selectionerul Michael O'Neill a fost fascinat de jocul aratat de Sanmartean cu Irlanda de Nord.

"Cu Sanmartean ne-am chinuit. Are pase, are dribling, are 34 de ani si nu stiu unde a stat pana acum", a spus selectionerul nord-irlandez.

BBC a notat dupa meci ca "Sanmartean a valsat printre fundasii adversi".

Modifică setările cookies