Euro 2016 Dolce Sport tvr Preliminarii EURO 2016

Moment istoric in Romania: Cine a luat drepturile pentru Euro 2016

Lovitura anuntata pe piata TV din Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Martie 2015, 17:35
Data actualizarii: Luni 30 Martie 2015, 17:35

UPDATE 17:00 TVR anunta ca ramane in cursa pentru pachetul de meciuri free to air de la EURO 2016, in ciuda problemelor financiare. 

"Televiziunea Romana ramane in cursa pentru achizitionarea drepturilor de difuzare TV a optiunii free to air pentru Campionatul European de fotbal din 2016. 

Situatia financiara a TVR este una extrem de dificila, insa televiziunea publica face toate diligentele necesare pentru ca toti telespectatorii din Romania sa aiba acces la evenimentele de importanta majora, asa cum sunt ele definite in Hotararea Guvernului nr. 47/2003", se arata in comunciatul postului public.UPDATE 11:15
UEFA va anunta in curand cine va transmite in simultan cu Dolce Sport cele 23 de partide care trebuie transmise, conform regulamentului, de o televiziune cu acoperire generala.

Pentru prima oara in istorie, o alta televiziune din Romania va transmite Campionatul European, dupa ce drepturile au fost luate de catre Dolce Sport. Toate cele 51 de meciuri de la Euro 2016 din Franta vor fi transmise de catre Dolce Sport, urmand ca 28 dintre ele sa fie date in exclusivitate.

"Aceasta achizitie se alatura in mod firesc celorlalte mari competitii cu care ne-am obisnuit telespectatorii. UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele Italiei, Angliei, Germaniei si Frantei, Liga 1 si marile intreceri ale altor discipline sportive transmise in exclusivitate de Dolce Sport, precum Formula 1, NBA, Campionatele Mondiale de handbal, Turneul celor 6 Natiuni, mari turnee de tenis, WRC sau mari gale de box, au creat mari asteptari in randul clientilor nostri."

"Ne-am dorit aceasta competitie si am cumparat-o direct de la forul european pentru a oferi romanilor cel mai mare eveniment fotbalistic al anului 2016, la care speram sa participe si Nationala condusa de Anghel Iordanescu”, a declarat Vlad Enachescu, directorul general Dolce Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!