Surpriza URIASA: cine va prelua nationala Italiei dupa UEFA EURO 2016! Conte a semnat deja cu Chelsea

Surpriza URIASA: cine va prelua nationala Italiei dupa UEFA EURO 2016! Conte a semnat deja cu Chelsea

Antonio Conte va pleca la Chelsea dupa UEFA EURO 2016. 

In varsta de 68 de ani, Giampiero Ventura este antrenorul echipei AC Torino din 2011 si a mai condus echipe precum Venezia, Lecce, Sampdoria, Napoli, Messina, Pisa, Verona sau Bari. Ventura va avea ca obiectiv calificarea nationalei Italiei la turneul final al Campionatului Mondial din 2018.

Giampiero Ventura se va intalni saptamana viitoare cu presedintele Federatiei Italiene de Fotbal, Carlo Tavecchio, pentru a pune la punct detaliile contractului. Potrivit Gazzetta dello Sport, Ventura si colaboratorii sai vor primi 2.000.000 de euro pentru un contract de doi ani.

Nascut la Genova, Giampiero Ventura a antrenat de-a lungul carierei nu mai putin de 17 echipe. Singura performanta a lui Ventura este o promovare cu AC Torino in Serie A.

Cu Ventura antrenor, AC Torino a terminat sezonul in Italia pe locul 12, cu 45 de puncte.

In paralel cu negocierile purtate cu Giampiero Ventura, Federatia Italiana de Fotbal incearca sa il convinga si pe Marcello Lippi sa accepte rolul de supervizor la echipa nationala. Lippi este antrenorul care a adus Italiei cel de-al patrulea titlul mondial, in 2006.

Sursa: mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala începe pe 13 septembrie cu toți elevii în bănci. Cîmpeanu: „Fără scenarii de funcționare”
BRAT
Modifică setările cookies