Situatie UNICA pentru Romania: In urma cu un an nimeni nu stia ca exista. Azi, el este OMUL CALIFICARII pentru nationala la Euro!

Situatie UNICA pentru Romania: In urma cu un an nimeni nu stia ca exista. Azi, el este OMUL CALIFICARII pentru nationala la Euro!

Ce situatie ciudata pentru nationala Romaniei. E aproape sigura ca merge la Euro, dar nu stie pe cine sa aleaga s-o duca acolo.

Pentru meciul cu Irlanda de Nord de la Belfast, Iordanescu trebuie sa aleaga intre Keseru si Florin Andone pentru postul de atacant. Doi jucatori care acum impresioneaza, in urma cu un an-un an si jumatate nu contau in calculele primei reprezentative.

Acum un an, Florin Andone, atacantul "pur-sange" cu care Romania se vizeaza la Euro 2016 in Franta, valora 0 (ZERO!) euro, conform transfermarkt.de. El nici nu era luat in calcul la nationala Romaniei, iar suporterii nu stiau cum il cheama.

Odata cu debutul in La Liga, unde a reusit sa marcheze de 5 ori in campionat si o data in Cupa, Florin Andone a atras atentia nationalei Romaniei. Astazi costa 2 milioane de euro potrivit sursei citate si este dorit de Espanyol pentru un transfer.

In schimb, Keseru si-a continuat forma buna de la Steaua si in Qatar, insa nivelul campionatului poate fi adus in discutie in cazul sau.

Astfel, Romania se afla in situatia unica de a alege un golgheter dintre un jucator care nu a juca niciun meci la prima reprezentativa si a debutat in La Liga in 2015 si un fotbalist care marcheaza in Qatar, un campionat departe de nivelul fotbalului din Europa de Vest.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies