Scandal monstru la nationala Turciei: doi jucatori refuza sa joace dupa ce au fost amenintati cu pistolul de Gokhan Tore!

Autor: Sport.ro
Joi 09 Octombrie 2014, 12:57

	Scandal monstru la nationala Turciei: doi jucatori refuza sa joace dupa ce au fost amenintati cu pistolul de Gokhan Tore!

Hakan Calhanoglu si Omer Toprak refuza sa mai joace pentru echipa nationala a Turciei, dupa ce au fost amenintati cu pistolul de coechipierul lor Gokhan Tore

"Fiul meu nu va mai juca la nationala Turciei. Atat timp cat Gokhan Tore va fi convocat, Hakan nu se va mai prezenta la convocari. La fel va proceda si Omer Toprak", a declarat tata lui Hakan Calhanoglu, Huseyn. (Mediafax)

Tatal lui Calhanoglu a spus ca in timpul cantonamentului pentru meciul cu Olanda, din 15 octombrie 2013, din ultima etapa a preliminariilor Cupei Mondiale din Brazilia, Gokhan Tore a scos un pistol si i-a amenintat pe Hakan Calhanoglu si Omer Toprak. Acela a fost meciul care a trimis Romania la barajul pentru Mondial.

Turcia a facut parte din Grupa D a preliminariilor pentru CM-2014, alaturi de reprezentativa Romaniei, si a ratat calificarea la turneul final.

Hakan Calhanoglu si Omer Toprak (ambii Bayer Leverkusen) au fost convocati initial de Fatih Terim pentru meciurile Turciei cu Cehia (vineri) si Letonia (13 octombrie), din Grupa A a preliminariilor Campionatului European din 2016, insa ulterior acestia nu au mai figurat in lot, selectionerul explicand absenta lor prin motive medicale.

In schimb, Gokhan Tore de la Besiktas Istanbul se afla in lot pentru aceste doua intalniri.

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies