Romania e mare favorita la victorie pe National Arena in fata Ungariei! Marica are cota cea mai mica sa inscrie sambata :)

Romania e mare favorita la victorie pe National Arena in fata Ungariei! Marica are cota cea mai mica sa inscrie sambata :)

Meciurile din prima etapa a preliminariilor Euro 2016 o fac pe Romania sa plece ca favorita certa in fata Ungariei - nici schimbarea selectionerului Ungariei nu ii face mai increzatori pe cei care stabilesc cotele la pariuri.

Victoria Romaniei din Grecia si infrangerea Ungariei cu Irlanda de Nord, precum si faptul ca Ungaria nu a mai invins Romania de 33 de ani, mai exact de 13 mai 1981, o face pe Romania sa fie mare favorita in fata vecinilor nostri. Au avut loc de la acea infrangere 8 partide, 5 dintre ele fiind castigate de tricolori.

Astfel, Romania are o cota de doar 1.75 la victorie in fata Ungariei, egalul avand cota de 3.60 iar victoria ungurilor este recompensata cu de 4.5 ori suma investita. O varianta mai precauta, 1X, are o cota si mai mica, 1.18! Iar 1 pauza, 1 final are o cota de 2.75.

Surpriza vine in ceea ce priveste favoritii la marcarea unui gol - Ciprian Marica are cea mai mica cota (2.62), desi atacantul nationalei este suspendat pentru partida de sambata! Raul Rusescu (2.87), Claudiu Keseru (3) si Bogdan Stancu (3.20) sunt urmatorii favoriti la un gol marcat in acest meci. Interesant este ca primii 8 jucatori de pe lista sunt ai nationalei Romaniei! Favorit sa inscrie pentru Ungaria este Nermanja Nikolic, atacantul celor de la Videoton, cel care a marcat 79 de goluri in 134 de meciuri pentru echipa sa de club. Jucatorul de 26 de ani are si un gol la nationala. Tamas Priskin si Adam Szalai sunt urmatorii in top.

Cel mai probabil scor este 1-0 pentru nationala Romaniei, cu 0-0 la pauza (cota 8). O victorie cu 1-0 a Romaniei dupa un gol in prima repriza este cotata cu 11. In schimb, o victorie a Ungariei cu 1-0 dupa 0-0 la pauza este cotata cu 13.00

Citeste si:RomaniaUngaria
VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies