Reportaj fantastic: capitanul nationalei Insulelor Feroe, inapoi la munca pe santier dupa victoria in fata Greciei! VIDEO

Autor: Sport.ro
Sambata 22 Noiembrie 2014, 12:33

	Reportaj fantastic: capitanul nationalei Insulelor Feroe, inapoi la munca pe santier dupa victoria in fata Greciei! VIDEO

Nationala Insulelor Feroe a obtinut saptamana trecuta cea mai mare performanta din istorie - a invins Grecia cu 1-0 in preliminariile pentru Euro 2016.

Nationala de amatori a Insulelor Feroe a produs cea mai mare surpriza a ultimei etape din preliminariile pentru Euro, invingand Grecia in deplasare cu scorul de 1-0.

Jucatorii au sarbatorit in weekend victoria istorica, iar de luni s-au intors la meseriile lor.

Federatia a publicat pe contul oficial de Facebook un reportaj special cu Frodi Benjaminsen, capitanul nationalei, intr-o zi normala de munca pe santier.

"Nu ma consider un star. Asta e o zi ca oricare alta. O zi de luni la munca. Atata tot. E foarte placut sentimentul dupa aceasta victorie, toata lumea ne felicita. N-a fost intodeauna placut sa aud numai reactii sarcastice la adresa echipei noastre. Acum, totul este pozitiv."

"Atata timp cat suntem la statutul de amatori, facem toate antrenamentele in timpul liber. E o diferenta mare intre amatori si profesionisti.", spune capitanul Insulelor Feroe.

Feroe a obtinut primele 3 puncte in grupa de calificare condusa de Romania. Grecia este ultima in clasament, cu un singur punct dupa patru etape.

Iata mai jos reportajul:

 
INSP: Primele două cazuri de infectare cu tulpina braziliană de Covid-19 confirmate în România
BRAT

Modifică setările cookies