Euro 2016 Preliminarii EURO 2016

EUROpa sub teroare! Anuntul facut de francezi, dupa atacurile de la Bruxelles. Cum se schimba organizarea campionatului european

Europa e sub teroare dupa un nou val de atentate sangeroase. Orasul Bruxelles a fost lovit, cu bombe plasate atat la aeroport cat si la metrou. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Martie 2016, 16:19
Data actualizarii: Marti 22 Martie 2016, 16:20

Tarile vecine au reactionat imediat si au instaurat stare de alerta. Francezii se tem si mai tare, mai ales ca ei au fost loviti de doua ori anul trecut, iar in luna iunie vor organiza Campionatul European de Fotbal. Ministrul de Interne francez a vorbit azi despre teama oamenilor de a mai merge la partidele din vara.

Francezii au planuit deja modificari la zonele dedicate fanilor si vor investi milioane de euro in monitorizarea video. E cel mai mare Campionat European din istorie, cu 24 de tari participante.

"Este clar ca avem nevoie de cel mai inalt nivel de securitate la turneul din vara. Cu totii trebuie sa contribuim insa la aceasta securitate, e o treaba colectiva. EURO 2016 ar trebui sa aduca sportivitate, bucurie si securitate pentru echipe, staff si spectatori", a declarat Bernard Cazeneuve imediat dupa atacurile de la Bruxelles. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!