Preliminarii EURO 2016

"Este improbabil si de neimaginat sa nu joc la Euro" Prima reactie a lui Zlatan dupa ce a prins "doar" barajul cu Suedia

Vezi ce a declarat Zlatan despre baraj.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Octombrie 2015, 18:01
Data actualizarii: Miercuri 14 Octombrie 2015, 18:08

"Nu vreau sa ratez campionatul european, este improbabil si de neimaginat sa aiba loc acest turneu fara mine. Nu am jucat cum o facem noi de obicei deci vom merge la turneul final de la baraj. Oricine ar fi adversarul nostru la baraj, va fi o dubla grea. E genul de meci in care fiecare trebuie sa dea 200% pe teren, dar sunt sigur ca ne calificam", a spus Zlatan dupa ce echipa sa a prins doar barajul, in detrimentul Rusiei si Austriei, care au mers direct la Euro.

Suedezii au sanse mari sa aiba un duel nordic la baraj, echipa peste care va da urmand a se alege dintre Danemarca, Norvegia, Irlanda si Slovenia. Suedia este cap de serie alaturi de Bosnia, Ungaria si Ucraina.

Zlatan a iesit al treilea golgheter din preliminarii, cu 8 goluri, la egalitate cu rusul Dzyuba, si dupa vedetele lui Bayern, Lewandowski, cu 13 goluri, si Muller, cu 9 goluri.

Suedia a jucat barajul de calificare si pentru campionatul mondial din Brazilia, insa echipa lui Zlatan a fost eliminata de Portugalia lui Cristiano Ronaldo, echipa ce nu a reusit insa sa iasa din grupe la Mondiale, fiind intrecuta de Germania si SUA.

Modifică setările cookies