Duel unic in grupa Romaniei de la EURO. Ei sunt fratii care se vor BATE la turneul final pentru calificare: unul joaca pentru Elvetia, celalalt pentru Albania

Duel unic in grupa Romaniei de la EURO. Ei sunt fratii care se vor BATE la turneul final pentru calificare: unul joaca pentru Elvetia, celalalt pentru Albania

Romania e in grupa cu Franta, Elvetia si Albania! Ce sarbatoare: jucam in meciul de deschidere la Euro 2016! Primele reactii (DETALII AICI)

Citeste si - Romania, in grupa cu tara gazda si cu debutanta Albania! Detalii despre adversarele echipei nationale in grupa de la EURO

Grupa A a turneului final al Campionatului European va fi una de lupta. Daca Franta, tara gazda, este marea favorita, Elvetia, Romania si Albania arata in acest moment ca trei echipe de valori relativ apropiate, creditate cu sanse la locul 2.

Romania va deschide "balul" intr-un meci cu tara gazda, Franta, la Paris, pentru ca mai apoi sa intalneasca Elvetia si Albania.

In grupa Romaniei se contureaza dueluri cu adevarat interesante, dar si o intalnire cu totul speciala. 

EURO 2016 va aduce si un duel al unor frati, care impart acelasi sange, dar nu si aceeasi echipa. Fratii Granit si Taulant Xhaka, care joaca la Borussia Monchengladbach, respectiv FC Basel, evolueaza pentru Elvetia si Albania.

In varsta de 23 (Granit), respectiv 24 (Taulant), cei doi frati se vor duela in Grupa A a turneului final pentru calificarea in fazele eliminatorii.

Granit Xhaka a evoluat deja de 39 de ori pentru Elvetia, cu care a participat si la Campionatul Mondial din 2014. Acesta a marcat de 6 ori in tricoul nationalei elvetiene.

De cealalta parte, Taulant are 10 selectii pentru Albania. Acesta s-a nascut la Basel, insa, spre deosebire de fratele sau, a ales sa joace pentru tara din care provin parintii sai. Taulant Xhaka nu a marcat pana acum pentru Albania.

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies