Armele cu care Romania poate sa produca SOCUL la Euro 2016. BBC scrie cum putem repeta surpriza Greciei din 2004. Cine e OMUL CHEIE al lui Iordanescu

Romania Euro 2016 Preliminarii EURO 2016
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Decembrie 2015, 12:31
Data actualizarii: Duminica 13 Decembrie 2015, 12:33

Romania poate fi marea surpriza de la Euro 2016, asa cum Grecia a fost in 2004, scrie BBC dupa tragerea la sorti a grupelor turneului final din Franta. INTRA IN ARTICOL SI VOTEAZA IN SONDAJ: CINE POATE FI EROUL ROMANIEI LA EURO 2016?

Defensiva este marea noastra arma, in timp ce Chiriches este omul cheie al lui Iordanescu, in viziunea juralistilor britanici de la BBC.

"Romania dispune de o echipa disciplinata si o aparare puternica, aceleasi caracteristici care au produs socul din 2004, cu triumful Greciei la Euro. Anghel Iordanescu nu se lasa pacalit de locul 16 din clasamentul FIFA si nici de faptul ca au cea mai buna aparare din preliminarii, fiind constient de faptul ca Romania nu are jucatori in ligile de top ale Europei"

"Desi neinvinsa in preliminarii, Romania a suportat o seceta de goluri de 428 de minute, primind doar 2 goluri in 10 meciuri"

"In 2000 au ajuns in sferturi dupa ce au invins Anglia cu un penalty pe final. E singura lor victorie in 13 meciuri la Euro."

"Omul cheie este Vlad Chiriches, care dupa doua sezoane neconvingatoare la Tottenham inca se lupta sa devina titular la Napoli. El ramane totusi titular incontestabil pentru Romania.", scrie BBC despre nationala lui Tata Puiu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!